Sprængningstjeneste

Telefon:

31540104

Om os

Sprængningstjeneste – spraengteknik.dk – det er os!

Vi er specialiceret i sprængning og borring til sprængningsarbejde. Gennem årene har vi leveret en bred vifte af serviceydelser til entreprenør- og nedrivningsbrancherne, og har her igennem opbygget en masse specialkompetecer inden for faget. Vi er godt rustet til at påtage os de fleste typer bore eller sprængningsarbejde.

Sprængninger til enhver opgave

I spraengteknik.dk – sprængningstjeneste bruger vi så vidt muligt altid sprængning ved udførelsen af vores arbejde. Hvis vi kan, sprænger vi fremfor konventionel nedbrydning. Dette er ofte en hurtigere og nemmere løsning og kan spare vores kunder for både tid og penge.

I forbindelse med udførelsen af vores arbejdsopgaver samarbejder vi med rådgivende ingeniører og relevante fagfolk. Vi udfører ingen opgaver uden forsikringsselskabet er med på sidelinjen, hvilket betyder, at du som kunde er garanteret et gennemarbejdet og godkendt stykke arbejde. Siden vores grundlæggelse, har målsætningen altid været: sikkerhed, præcision og tillid til den enkelte opgave.

Sprængningstjeneste i hele Danmark

Vi er lokaliseret i Sorø og arbejder oftest i København og på Sjælland, men vi servicerer med vores arbejdsopgaver i hele Danmark. Ønsker du derfor vores ekspertise til en sprængningsopgave, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os.